Cocktail ring

Stel zelf uw eigen ring samen.

Basis is een gouden cocktail ring ook wel confetti ring genoemd, waarin 7 edelsteentjes passen, indien gewenst kunt u ook kiezen voor meer of minder edelstenen.

Wij hebben een breed assortiment edelstenen en half edelstenen, aan U de keuze welke edelsteentjes en welke kleuren.
Ook kunt u kiezen uit 14 of 18 karaat goud, rose goud, witgoud of geelgoud.

Vaak kiest men voor stenen die staan voor maanden, emoties, gebeurtenissen, maar ook omdat de kleurcombinatie gewoon mooi is.

Denk aan edelstenen en half edelstenen zoals: Turkoois, Morganiet, Granaat, Tanzaniet, Afghan Toermalijn, Briljant, Topaas, Amethist, Citrien, Maansteen, Saffier, Rookkwarts, en meer.

Naast unieke cocktail en organische design ringen leveren wij ook ringen uit collecties en restylen wij bestaande trouwringen.

Alle ringen kunnen uitgevoerd worden in 18 kt of 14 kt wit goud, geel goud of rosé goud. Daarnaast is de breedte en de gewenste hoogte van de ring door u in te vullen.

Interesse; Bel of App 0653685018

Kom gerust eens langs in ons goudsmid atelier om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij werken uitsluitend op afspraak.

Gezien de vele variaties per ring in de maat, hoogte, dikte, goud en de wisselende dagprijs van goud verzoeken wij U bij interesse om ons vrijblijvend te contacten.

Uiteraard kunnen wij u hierbij ook adviseren, wat u wenst.

Op basis hiervan kunnen wij u een juist voorstel en prijs voor de ring doorgeven.

Interesse; Bel of App 0653685018

Kom gerust eens langs in ons goudsmid atelier om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij werken uitsluitend op afspraak.