Restyling scharnierring

Een ring die U perfect past

ScharnierRing een aktiviteit van Goudsmid Antoinette: in eigen atelier, worden op ambachtelijke wijze en met veel liefde voor het vak sieraden, trouwringen, (scharnier) ringen, herinnering sieraden, reversspelden en specials ontworpen, bewerkt en gerepareerd geheel naar uw wens.

Specials zoals de ReumaRing, ScharnierRing of de ArtroseRing die het mogelijk maken om toch ringen te dragen dankzij het scharnier met een onzichtbare sluiting

Wij veranderen een nieuwe ring in een ScharnierRing.

Uiteraard verzorgen wij ook de verkoop van nieuwe collecties trouwringen of ringen en passen deze aan naar een scharnierring met onzichtbare sluiting: aan u de keuze!


Sieraad reparatie: daarnaast repareren we sieraden bij Goudsmid Antoinette : voor al uw gouden sieraden!
Wij bewerken en smelten  “oude” gouden ringen, trouwringen  en sieraden naar nieuw, geheel volgens uw wensen. Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Antoinette alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden. Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen.

Mocht de afstand naar Wierden te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto’s, email, multisizer en telefoongesprekken de ontwerpen en maten te  bespreken.
Op deze wijze levert Goudsmid Antoinette in heel Nederland.

Natuurlijk kunt u bij ons goud laten bewerken naar een nieuw sieraad.

U doet rechtstreeks zaken met  Goudsmid Antoinette, topkwaliteit voor een scherpe prijs, zonder tussenkomst van de juwelier.
Dankzij een prima opleiding, jarenlange ervaring, een klein flexibele team, de rechtstreekse inkoop en verkoop, kunnen wij U in Nederland laten profiteren en iets moois aanbieden.

U kunt altijd iets bijzonders vinden of laten maken bij ons, of het nu gaat om materialen als goud, diamant, zilver, platina of sieraden zoals oorbellen, manchetknopen, hangers, zegelringen, ringen, trouwringen, armbanden , kettingen en reversspelden.

Interesse?
Bel of App 06 53 68 50 18.
U kunt ook mailen: info(Add)goudsmidantoinette.nl

Wij werken uitsluitend op afspraak en adviseren u graag!

Wij, van Goudsmid Antoinette, adviseren en helpen U graag.