Herinnering-Sieraad

Rouw-, Gedenk- Herinnering- As Sieraad of Ring van Goudsmid Antoinette

Naast de mogelijkheid als Goudsmid om samen met u uit een bestaand sieraad een rouw sieraad met as bestemming te ontwikkelen kunnen wij u ook uit bestaande collecties sieraden aanbieden.
Er zijn vele mogelijkheden denk hierbij aan verschillende materialen zoals witgoud, roségoud, geelgoud of een vingerafdruk of afbeelding.

Hierboven een ring waaraan een “cup” is toegevoegd en in de holle ruimte hiervan is as ingebracht.Met deze wijze van verwerking is er ruimte voor de as en wordt de as “tastbaar”

Een cup met as kan bij een bestaande en een nieuwe ring worden toegepast!

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Antoinette alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen.

Mocht de afstand naar Wierden te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto’s, email en telefoon de wensen te  bespreken.
Ringmaten worden, indien nodig, bepaald door u een set ringmaten toe te sturen. Op deze wijze levert Goudsmid Antoinette in heel Nederland.

Interesse? Wij werken uitsluitend op afspraak.

Bel of app voor een afspraak of vraag 0653685018
Of stuur een mail: info(Add)goudsmidantoinette.nl

Wij werken uitsluitend op afspraak.
Wij, van Goudsmid Antoinette, adviseren en helpen U graag.